Det er ikke alle der ved det men dyrefoder er ikke bare dyrefoder – der er desværre meget stor forskel på kvalitet. Noget foder er dyrt, men ikke ret godt for din kanin, kat eller hund.

Specielle dyr kræver specielt foder

Nogle dyr kræver virkelig noget særligt. Måske har de en lidt svag mave eller også er de bare forkælede og nuttede. Er dit dyr et af dem der har lidt svært med at håndtere dårlig foder eller lider det af dårlig mave så forsøg dig med kornfrit foder. Kornfrit hundefoder er selvfølgelig ikke det bedste du kan give din kanin, men har du en hund så er det faktisk bevist at kornfrit hundefoder kan lindre maveproblemer drastisk. På samme vis skal du forsøge dig med forskellig foder typer indtil du finder noget der passer til din kanin. Måske gå væl fra guleroder og emballage foder og over til noget mere nærende!

Hvad med prisen?

Du tænker sikkert at det bliver både dyrt og besværligt med særlig kost… Dette er rent faktisk ikke tilfældet længere. Tidligere skulle man ofte, hvis man som migselv bor langt ude på landet, køre langt for at købe kornfrit hundefoder. Nu kan man købe foder over nettet og det gør det virkelig meget lettere, for så er man fri for at køre efter det og får det derimod leveret direkte til døren. Oveni er foder købt online som oftest langt, langt billigere end det man køber i butikker. Et godt sted at købe foder til en ordentlig pris er her. Læs meget mere om foder her på siden.