3606756730_8320015f56_b_happy-animals

Gode bloggere kan man aldrig få for mange af, og vi bliver altid begejstret når vi finder en ny! Vi faldt for nylig over en ny god blog som vi vil fortælle lidt om herunder:

 

Her er en blog du bare skal læse hvis du er glad for dyr!

Personen bag

Bag den super gode dyreblog gemmer sig pigen Heidi og hendes dejlige flok dyr bestående af 2 dejlige katte og en super sød hund. Heidi har endnu ikke en kanin, men vi kan jo håbe på at hun snart anskaffer sig en.

Hvorfor du bør følge bloggen

Du bør følge med på Heidis blog fordi der altid er fyldt med super spændende historier om alt muligt. Ikke bare om dyr men også om mode, kærlighed og livet i al almindelighed. Derudover er der også noget helt særligt der gør at du bør tjekke bloggen ud så tit som muligt… Der er nemlig næsten altid gang i nogle kanon fede give away konkurrencer!

Konkurrencerne

Konkurrencerne er virkelig gode især for folk der godt kan lide dyr, eksempelvis vandt den heldige vinder af sidste konkurrence noget lækkert til sin hund, men der er også ofte konkurrencer og give aways hvor man kan vinde shampoo, kosmetik, bøger eller meget andet.

Hvor finder jeg bloggen og hvordan kan eg følge den

Du finder Heidis blog på adressen dyreglad-pige.blogspot.dk/ og hvis du gerne vil have automatiske opdateringer så husk at lægge bloggen op i dine bogmærker, og følg den på Facebook – så går du aldrig mere glip af en god historie om dyr, mode og pigeliv igen!