8542773142_2024876d4c_b_rabbit-playground

Du er nok ikke selv klar over det, men hundelegetøj kan faktisk bruges som opstart til kaninhop. En kanin hopper nemlig ikke særlig højt til at starte med, hvorfor hundelegetøj er ideelt!

For hundelegetøj til store hunde, har netop den størrelse som skal til ved nogle enkle og lette forhindringer til din kanin. Der er jo ingen grund til at give den en flot, høj forhindring til at starte med, når den ikke helt ved, hvad den egentlig skal.

Hvilket hundelegetøj skal jeg vælge

Et godt eksempel på en god forhindring til din kanin kunne være et kyllingeben i gummi. Det har en god størrelse – og er den ikke så glad for at hoppe over den bredeste ende, kan den blot vælge den tyndere ende af kyllingebenet.

Det er ganske smart til opstarten for din kanin, da den selv kan vælge, hvor højt den er klar til at hoppe. Når den senere har udviklet lidt selvtillid og godt tør noget mere, kan du vælge noget større hundelegetøj. Det kunne f.eks. være en bold i flet, da den er noget højere end kyllingebenet.

For når den føler sig sikker på denne forhindring, er det tid til at investere i rigtige kaninforhindringer.

Kanin forhindringer

Der findes et stort og bredt udvalg af kanin forhindringer i alle prisklasser. Så der er både til amatøren og den professionelle. Derfor kan du blandt andet finde forhinder med lige stænger i en god højde og stænger på tværs i en mindre udfordrende højde. Det er blot at søge lidt rundt på nettet eller besøge diverse dyrehandlere.

Vil du gerne handle på nettet, kan du finde gode dyreartikler og hundelegetøj her.