DM/LU for racekaniner 2011

Danmarks mesterskabet i racekaniner blev i 2011 afhold i Viborg og der var godt fyldt op med besøgende både gæster og kanin entusiaster, der havde medbragt deres fineste racekaniner.

 

Vinderen

At finde en vinder i DM for racekaniner 2011 var bestemt ikke let for dommerne da der var så mange fantastisk flotte racekaniner at vælge mellem, men efter lang tids overvejelse og megen pendlen frem og tilbage mellem de mere end 1000 flotte kaniner af alle forskellige racer, faldt afgørelsen ud til fordel for Simon Christensens smukke kanin af racen dværghare hvid rødøjet. Bestemt velfortjent, og Simon så da også ud til at være meget godt tilfreds med såvel pokal som titel.

Du kan se mange flere flotte billeder af DM racekanin 2011 inde på de bornholmske racekaninavleres hjemmeside.

Her på hjemmesiden vil vi fortsat bringe alt det bedste indenfor alt der har med racekaniner at gøre. Nyheder, billeder, artikler, guides til at blive en bedre racekaninavler og meget mere. Det er derfor sikkert at hvis du har interesse for racekaniner så bør du jævnligt komme tilbage til siden for at se om der skulle være noget nyt kaninkræs du bare ikke kan leve foruden.